У Запоріжжі побили лідера організації «Авто Євро Сила» Влада Погорєлова

У Запоріжжі побили лідера організації «Авто Євро Сила» Влада Погорєлова
У Запоріжжі напали на лідера організації «Авто Євро Сила» Влада Погорєлова
Фото: Facebook Влада Погорєлова

Причиною побиття, на словами постраждалого, було зауваження не кидати піротехніку під автомобілі

У Запоріжжі побили лідера організації «Авто Євро Сила» Влада Погорєлова. Про це активіст повідомив на своїй сторінці у Facebook.

За словами громадського активіста, його побили після того, як він зробив зауваження з приводу використання піротехніки. «Прострелена нога та багаточисельні травми через зауваження не кидати петарди під авто», - написав Владислав Погорєлов.

Як повідомила керівник відділу комунікацій Головного управління Нацполіції в Запорізькій області Катерина Людвік, 31 грудня о 18:28 до Комунарського відділу поліції надійшло повідомлення про те, що до лікарні доставили громадянина 1988 року народження.

«Зі слів потерпілого, травми він отримав близько 18:00 на вулиці Новокузнецька від невідомого в ході конфлікту. Зловмисник зник з місця події на автомобілі Lanos. Вжитими заходами автомобіль знайшли у дворі на вулиці Стешенка в Запоріжжі», - зазначила Людвік, передає «Укрінформ».

Правоохоронці встановили, що напад скоїв чоловік 1981 року народження. Його затримано в порядку ст. 208 КПК України. Відкрито кримінальне провадження за ознаками ч. 4 ст. 296 КК України (хуліганство). Триває розслідування.

Влад Погорєлов став відомим після спалення свого нерозмитненого Land Rover'а на знак протесту проти ухвалених Верховною Радою України законів щодо розмитнення автомобілів на іноземній реєстрації.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: