У Запоріжжі затримали збоченця, який напав на дитину в ліфті

У Запоріжжі затримали збоченця, який напав на дитину в ліфті

Зловмисником виявився раніше несудимий мешканець Запоріжжя 1990 року народження

Фото: Відділ комунікації поліції Запорізької області

Під час затримання у кишені чоловіка було виявлено та вилучено ніж

У Запоріжжі поліцейські оперативно затримали підозрюваного у насильстві над неповнолітніми.

Про це 23 січня повідомляє Відділ комунікації поліції Запорізької області.

«22 січня о 14:40 до поліції надійшло повідомлення про те, що невідома особа, близько 10 хвилин тому, у під’їзді будинку по вулиці Чумаченка, погрожуючи ножем, чіпав неповнолітнього», - говориться у повідомленні.

Зазначається, що в ході проведення оперативно-розшукових заходів правоохоронцями у Комунарському районі помітили чоловіка, схожого за описом, який стежив за дитиною.

«Правоохоронці затримали підозрюваного та доставили до відділення поліції, чим попередили скоєння наступного злочину проти дитини. Ним виявився раніше несудимий місцевий мешканець 1990 року народження», - заявили в поліції.

Під час затримання у кишені куртки чоловіка виявили та вилучили ніж. Зловмисника затримали в порядку ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України.

Встановлено, що зловмисник зайшов за хлопцем 14 років до кабіни ліфта, зупинив його та, погрожуючи ножем, торкався статевих органів дитини. Після чого зник з місця події.

Правоохоронці перевіряють затриманого на причетність до скоєння інших злочинів на території міста та Запорізької області.

Відкрито кримінальне провадження за ознаками ч.3 ст.153 (Сексуальне насильство) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає до семи років позбавлення волі.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: