У Житомирі дозволять працювати перукарням та ринкам

У Житомирі дозволять працювати перукарням та ринкам

Заклади харчування зможуть обслуговувати клієнтів «на винос»

У Житомирі керівництво міської ради після зустрічі з представниками бізнесу з 1 травня вирішило послабити карантин.

Відповідне рішення прийняли під час позачергового засідання виконавчого комітету міської ради.

Працювати доволять перукарням та ринкам. Заклади харчування зможуть обслуговувати клієнтів «на винос».

Запропонованим проектом рішення пропонується внести зміни до виключення щодо послуг, які можуть надаватися: з 1 травня 2020 послуги перукарень (за попереднім записом і не більше одного відвідувача на 15 кв. м. площі, або при наявності фізично відокремленого робочого місця).

Також пропонується додати: торговельну діяльність та діяльність з надання послуг громадського харчування з адресною доставкою замовлень (у тому числі - на винос) за умови забезпечення персоналу і відвідувачів засобами індивідуального захисту.

Крім цього вносяться зміни: до 30 квітня 2020 заборонити роботу продуктових ринків, крім об'єктів, розташованих по периметру території ринку, що мають окремий вхід з-за меж території ринку за умови забезпечення відповідного персоналу засобами індивідуального захисту, обмеження скупчення відвідувачів у приміщеннях з розрахунку не більше однієї особи на 10 квадратних метрів та недопущення торгівлі продуктами харчування без упаковки з відкритих прилавків.

Крім того, на адміністрації ринків покладається відповідальність за дотримання санітарних і протиепідемічних заходів на територіях ринків з моменту початку їх роботи. 27 квітня підприємці Житомира вийшли на акцію протесту через тривалий карантин.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: