У Житомирі святий Миколай виявився любителем «руського міра» та втратив роботу

У Житомирі святий Миколай виявився любителем «руського міра» та втратив роботу
Відомий у Житомирі шанувальник політики Кремля Руслан Мороз втратив приробіток на свята

На ярмарку святим Миколаєм працював відомий у Житомирі прихильник «руського міра» Руслан Мороз

Після скандалу у Житомирі замінили виконавця ролі святого Миколая на Різдвяному ярмарку. Про це повідомила голова управління культури Житомирської міської ради Ніна Рябенко на Facebook-сторінці органу. 

«Після неприйнятної ситуації, яка склалася у неділю, ми вирішили, що працювати у будиночку Святого Миколая Руслан Мороз не буде. Ми вже знайшли іншого актора на роль святого Миколая», – повідомила Рябенко.

Раніше член виконавчого комітету Житомирської міської ради Віра Гринишина у Facebook заявила про конфлікт, який стався у неї з Морозом у будиночку святого Миколая.

«23 грудня ми з родиною були на Різдвяному ярмарку і я побачила, що в резиденції святим Миколаєм працює відомий у місті прихильник «руського міра» Руслан Мороз. Нагадую, що Мороз є членом кількох проросійських організацій у місті, зокрема – прес-секретарем «Русского содружества». Також Мороз активно захищає сепаратиста Муравицького, якого судять у Житомирі за державну зраду», – написала Гринишина.

На її запитання про те, хто прийняв рішення, щоб цей чоловік виконував роль святого Миколая, «Мороз відреагував агресивно і відверто неадекватно».

«Він почав мене штовхати і штурхати. Після цього Мороз заблокував вихід із будиночка і не випускав мене із дочкою. Свідком цього була заступник начальника управління культури міської ради Наталія Марчук, яка теж не могла змоги вийти із будиночка», – написала член виконкому міськради.

Гринишина додала, що написала заяву до поліції через цей інцидент.

 

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: