У Житомирі вночі пограбували офіс «Батьківщини»

У Житомирі вночі пограбували офіс «Батьківщини»

У «Батьківщині» стверджують, що з її офісу вкрали цінні речі

У ніч проти 28 червня в Житомирі сталася крадіжка в офісі Житомирської обласної партійної організації ВО «Батьківщина».

Про це йдеться в офіційній заяві обласної організації ВО «Батьківщина» в Житомирі.

«28 червня працівник «Батьківщини», перевіряючи приофісну територію, виявив, що пластикове вікно в одному з кабінетів офісу пошкоджено і відчинено. Зрозумівши, що це може свідчити про пограбування, працівник повідомив у правоохоронні органи. Коли працівники поліції разом з працівниками партійного офісу потрапили на місце злочину, було встановлено факт пограбування. Грабіжники вкрали цінні речі. Зважаючи на безлад, залишений на столах, у шафах та в сейфі декількох пограбованих кабінетів офісу, зловмисники можливо шукали потрібні їм документи», - йдеться у заяві партосередку.

Правоохоронці вилучили з місця злочину потрібні їм для розслідування докази, сьогодні офіс «Батьківщини» працює в штатному режимі.

У Головному управлінні Нацполіції в Житомирській області уточнили, що з офісу було викрадено гроші та фотоапарат.

«Упродовж ночі на 28 червня сталась крадіжка в офісі обласного осередку політичної партії «Батьківщина». Про це повідомили вранці 28 червня працівники. На місці події працювала слідчо-оперативна група. За попередньою інформацією, викрадено майно (фотоапарат та інші речі) і гроші. Попередня правова кваліфікація: стаття 185 Кримінального кодексу України (Крадіжка поєднана з проникненням до приміщення)», - повідомила кореспондентові Укрінформу керівник прес-служби ГУНП Алла Ващенко.

Тривають подальші слідчі дії.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: