У ЗСУ підтвердили, що зниклий боєць 58-ї бригади потрапив у полон «ДНР»

У ЗСУ підтвердили, що зниклий боєць 58-ї бригади потрапив у полон «ДНР»
Ресурси бойовиків «ДНР» поширили «зізнання» Станіслава Панченка

Станіслав Панченко зник у ніч на 18 січня

У 58-й окремій мотопіхотній бригаді (58 ОМПБР) оперативного командування «Північ» Сухопутних військ ЗСУ підтвердили факт зникнення бійця Станіслава Панченка та оприлюднили заяву про психологічний та фізичний тиск на нього з боку окупантів, які захопили його в полон.

Про це йдеться на сторінці Facebook бригади.

«Панченко Станіслав Мирославович дійсно боєць 58 ОМПБР. Ми акцентуємо увагу на тому, що, швидше за все, сказані ним слова на відео є результатом психологічного чи навіть фізичного тиску шляхом «обробки» військовослужбовця. Підтвердженням цього є те, що відеозвернення опублікували лише на третій день після зникнення військовослужбовця. Фактично цього досить для проведення «роз’яснювальної» роботи. Відомо, що всі інформаційні матеріали проросійських найманців є нічим іншим, як елементом інформаційної війни», - йдеться в заяві.

Як зазначили в коментарі «Укрінформу» в 58-й ОМПБР, кожен воїн є членом великої військової родини, тому доля побратима для всіх дуже важлива.

«21 січня пропагандисти і представники спецслужб РФ, які працюють на тимчасово окупованих територіях України, виклали відео допиту нашого військовослужбовця і почали поширювати його на своїх пропагандистських ресурсах. З відео зрозуміло, що Станіслава «готували» до запису цього відео. Але ми віримо, що незважаючи на певні труднощі в житті Станіслава Панченка, військовослужбовець повернеться додому. Ми ніколи не відмовляємося від своїх військовослужбовців», - заявили в бригаді.

Як відомо, Станіслав Панченко зник у ніч на 18 січня

У понеділок, 21 січня, ресурси бойовиків «ДНР» поширили відео зізнання Панченка. За його словами, він нібито потрапив у полон, перебуваючи під впливом алкоголю і наркотиків.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: