Україна домовляється з Молдовою про безкоштовний роумінг

Україна домовляється з Молдовою про безкоштовний роумінг
міністр закордонних справ України Вадим Пристайко під час спільної пресконференції з міністром закордонних справ і європейської інтеграції Республіки Молдова Ніку Попеску
Фото: Укрінформ

питання роумінгу обговорюватиметься з профільними міністрами обох країн

Україна та Молдова опрацьовують питання можливого запровадження безкоштовного роумінгу для громадян з подальшим просуванням такої ідеї в ЄС.

Про це заявив міністр закордонних справ України Вадим Пристайко під час спільної пресконференції з міністром закордонних справ і європейської інтеграції Республіки Молдова Ніку Попеску.

«Більш практичні питання будуть передані нашим колегам, наприклад, такі питання, як узгодження вільного безкоштовного роумінгу для громадян України і Молдови з виходом на таку ж саму ідею в Європейському Союзі», - зазначив Пристайко.

За його словами, питання роумінгу обговорюватиметься ще з профільними міністрами обох країн.

Крім того, міністр зауважив, що з молдовським колегою говорили про можливість перезапуску міжурядової комісії та інших «робочих органів».

«Нам треба уважно подивитися на певне падіння товарообігу. Тут є робота для наших міністерств економіки, енергетики, транспорту», - додав Пристайко.

Міністр підкреслив, що є між Україною і Молдовою «безліч» проєктів, які стосуються, зокрема, транзиту, використання спільних ресурсів, енергетичних потреб обох країн.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: