Україна почала видавати іноземцям електронні візи

Україна почала видавати іноземцям електронні візи

МЗС України розпочало видачу електронних віз для громадян іноземних країн

Консульська служба МЗС почала онлайн оформлення іноземцям електронних віз (е-Віза) для в'їзду в Україну з діловою або туристичною метою. Про це повідомляє прес-служба МЗС на сторінці у соцмережі Facebook.

«Е-Віза абсолютно новий для України проект, який реалізується в нашій державі вперше з метою модернізації процедур у візовій сфері. МЗС розроблено максимально спрощений процес отримання електронної візи, який одночасно дозволяє здійснювати ефективний міграційний контроль», - йдеться у повідомленні.

У міністерстві відзначають, що для оформлення електронної візи необхідно заповнити анкету онлайн, скачати скановані копії необхідних документів, заплатити на сайті банківською картою (платіжних систем MasterCard Worldwide або Visa International) і роздрукувати отриману електронною поштою електронну візу.

Повідомляється, що візи оформлять за 9 робочих днів та 65 доларів США. Термін дії візи складає 30 днів. Зазначено, що е-Візи вводяться для громадян 46 держав.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що Україна найближчим часом запровадить електронну візу для всіх країн, які не входять до списку держав міграційного ризику.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: