Українці закликали Канаду посилити економічні санкції проти Росії

Українці закликали Канаду посилити економічні санкції проти Росії

Конгрес українців Канади рекомендує відключити Росію від міжнародної платіжної системи SWIFT

У спеціальній брошурі, надісланій Конгресом українців Канади усім членам федерального парламенту Канади, говориться, що країні варто посилити санкції проти Росії, аби примусити Москву припинити окупацію українських територій.

Про це повідомляє Укрінформ.

«Рекомендуємо уряду Канади посилити секторальні економічні й індивідуальні санкції проти Росії та російських посадовців, у тому числі відключити Росію від міжнародної платіжної системи SWIFT», - заявили в Конгресі українців Канади.

В організації наголосили, що Канада у співпраці із ЄС, G7 та іншими країнами-однодумцями, «повинна посилити економічні санкції проти Росії з метою примусу РФ до припинення окупації Криму та вторгнення до східної України».

«Аби домогтися повернення миру до Європи, міжнародна спільнота повинна значно сильніше тиснути на російську владу й економіку. Якщо війна стане дорожчою для Кремля, ніж мир, - в Україні буде мир», - зазначається у документі.

Як відомо, Конгрес українців Канади - організація, яка об’єднує усі українські громадські організації Канади. Заснована в 1940 році у Вінніпезі, на сьогодні складається із шести провінційних рад та 34 відділів у містах всієї Канади.

Нагадаємо, представник Канади в ОБСЄ Наташа Каер під час засідання Постійної ради ОБСЄ у Відні заявила, що Росія має вплинути на підконтрольних їй бойовиків на Донбасі, щоб припинити підготовку до так званих виборів.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: