«Українська бронетехніка» спростовує інформацію про низьку якість броньованих машин

«Українська бронетехніка» спростовує інформацію про низьку якість броньованих машин

У ТОВ «Українська бронетехніка» обурені на сюжет телеканалу Інтер про начебто низьку якість їхніх броньованих автомобілів

26 вересня 2016 року у телеканалі Інтер в програмі новин «Подробиці» вийшов телесюжет, в якому містяться недостовірні відомості щодо якості броньованих автомобілів, вироблених ТОВ «Українська бронетехніка».

Як повідомляє Цензор.НЕТ, ТОВ «Українська бронетехніка» спростовує цю інформацію.

«Зокрема в телесюжеті, зазначено, що ТОВ «Українська бронетехніка» поставило спецпідрозділу Національної гвардії України «КОРД» 10 одиниць броньованої техніки низької якості, але при цьому журналістами не наведено жодних документів або інших доказів на підтвердження даної інформації.

Слід зазначити, що станом на сьогодні в ТОВ «Українська бронетехніка» жодного разу не зверталися представники замовника щодо неналежної якості броньованих автомобілів, постачання яких виконало ТОВ, або ж про необхідність проведення їх гарантійного ремонту», - йдеться в спростуванні.

«ТОВ «Українська бронетехніка» листом звернулося до керівництва Міністерства внутрішніх справ України та Національної поліції України щодо наявності зауважень до якості броньованих автомобілів, які експлуатуються спецпідрозділ «КОРД», і не отримав у відповідь ніяких зауважень щодо якості броньованих автомобілів і їх технічного стану. Також , слід зазначити, що протягом 2016 року спеціалізовані броньовані автомобілі для перевезення особового складу «Варта» пройшли відомчі випробування Міністерства оборони України та Міністерства внутрішніх справ України, в ході яких зарекомендували себе з кращого боку, отримали позитивні відгуки з боку військовослужбовців, про що свідчать Акти, що визначають відомчі випробування броньованих автомобілів», - відзначили в ТОВ.

«Наведена в телесюжеті інформація є недостовірною і завдає шкоди діловій репутації ТОВ «Українська бронетехніка», оскільки після виходу зазначеної програми до товариства звернулися контрагенти у зовнішньоекономічній діяльності з листами про призупинення діяльності до з'ясування всіх обставин, пов'язаних з ситуацією, що склалася. З призупиненням такої ймовірна діяльності виникає загроза заподіяння збитків ТОВ «Українська бронетехніка» на суму понад 400 млн. гривень.

У зв'язку з викладеним, вважаємо, що дії телеканалу Інтер є провокаційними, спрямованими на підрив обороноздатності держави і такими, що завдають шкоди діловій репутації та комерційним інтересам вітчизняного виробника продукції оборонного призначення», - йдеться в спростуванні.

«З огляду на вищесказане, вимагаємо спростувати недостовірну і непідтверджену інформацію, наведену в програмі новин «Подробиці» телеканалу Інтер, про якість броньованих автомобілів «Варта».

При цьому повідомляємо, що в разі відсутності реагування з боку телеканалу Інтер, ТОВ «Українська бронетехніка» змушене буде звертатися в суд за захистом ділової репутації та відшкодування моральних і підтверджених матеріальних збитків, заподіяних ТОВ, в зв'язку з поширенням недостовірної інформації», - підкреслили в ТОВ «Українська бронетехніка».

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: