«Українська правда» оголосила про таємний політичний шлюб Тимошенко та Льовочкіна

«Українська правда» оголосила про таємний політичний шлюб Тимошенко та Льовочкіна

УП пише, що Юлія Тимошенко та Сергій Льовочкін начебто домовилися про спільні дії

З початком нового політичного сезону в досить тісному колі гравців, що володіють медійним впливом і фінансовим ресурсом, достатнім для реалізації сценарію проведення дострокових виборів до парламенту, намітився досить своєрідний союз: «Батьківщина» і «Опозиційний блок». Про це йдеться в статті, опублікованій на «Українській правді» в четвер, 22 вересня.
Видання, посилаючись на своїх співрозмовників, імена яких не вказує, пише, що Юлія Тимошенко та Сергій Льовочкін начебто вже домовилися про спільні дії, перша їх зустріч нібито відбулася ще в липні, і з того часу сторони контактували неодноразово. Як пише «Українська правда», вони «домовилися не просто не заважати одне одному, а спільно «хитати» ситуацію. Благо, чинна влада дала їм для цього достатньо приводів – від тарифів до корупції».
За даними джерела, ім'я якого «Українська правда» не називає, однією з вимог Льовочкіна до партнера по «об'єднаній опозиції» є озвучування Юлією Тимошенко тези про те, що «нова влада нічим не краща за попередню» - це необхідно «Оппоблоку» для скасування люстрації, яка сильно скоротила кадровий резерв у колишніх регіоналів.
Автори статті на «Українські правді» зазначають, що 19 вересня в ході свого виступу у Львові Тимошенко вже озвучила схожу тезу про те, що люди нібито просять повернути злочинний режим Януковича, при якому жилося краще. Причому якщо в Україні цей заклик більшість ЗМІ залишили без уваги, то в сусідній Росії його радісно підхопили, пише видання.
Крім того, «УП» вказує, що риторика «Батьківщини» і «Опозиційного блоку» з приводу Мінських угод синхронізувалася - вони вимагають від українського керівництва повного виконання своїх зобов'язань.
В статті зазначається, що і Тимошенко, і Льовочкін категорично заперечують факт наявності домовленості про спільні дії.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: