Українські спецпризначенці вперше відзначають своє професійне свято

Українські спецпризначенці вперше відзначають своє професійне свято

Свято започатковане як визнання вагомих заслуг підрозділів особливого призначення в боротьбі за територіальну цілісність та незалежність України

Сьогодні військовослужбовці Сил спеціальних операцій вперше відзначають своє професійне свято, започатковане як визнання вагомих заслуг підрозділів особливого призначення в боротьбі за територіальну цілісність та незалежність нашої держави. На цьому наголосив президент України Петро Порошенко у своєму вітанні особовому складу і ветеранам Сил спеціальних операцій Збройних Сил України з нагоди професійного свята.
«Ваші обличчя завжди залишаються за кадром фотокореспондентів та телеоператорів, але весь Український народ знає, що в умовах військової агресії проти нашої держави ви чесно та самовіддано виконуєте поставлені завдання, постійно ризикуючи власним життям. Переконаний, що високий рівень психологічної, фізичної та бойової підготовки, поєднання досвіду та молодечого запалу і надалі допомагатимуть вам вирішувати завдання захисту Батьківщини в будь-яких умовах», - сказав Порошенко.
Він зазначив, що у пам’яті українці назавжди залишаться імена кожного військовослужбовця Сил спеціальних операцій, хто віддав своє життя за незалежність України.
Президент побажав воїнам-спецпризначенцям міцного здоров’я, миру, добробуту та злагоди.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: