«Укрпошта» підвищить зарплати своїм працівникам майже вдвічі

«Укрпошта» підвищить зарплати своїм працівникам майже вдвічі
Фото з відкритих джерел

Підвищення заробітних плат розпочнеться з відділень поштового зв’язку, розташованих у містах-мільйонниках та обласних центрах

З 1 листопада ПАТ «Укрпошта» розпочинає поетапне підвищення заробітних плат працівникам підприємства до рівня ринкових. Про це повідомляється у прес-службі товариства.

 
Операторам поштового зв’язку ставку буде підвищено майже у два рази до 7,5 тис. Начальникам та заступникам відділень, в залежності від забезпечення обсягів бізнесу, а також за умови подальшого нарощування об’ємів та показників ефективності, – приблизно в 2,5 рази, до 14,5 тис. грн.

 
В «Укрпошті» зазначають, що крім підвищення розміру ставки, діятиме нова система преміювання (наприклад, за виконання плану, за продажі та ін.), яка сприяє збільшенню матеріального заохочення тих працівників, які зацікавлені у примноженні власного доходу за рахунок виконання доведених бізнес-показників.
 
«Такого глобального підвищення зарплат виробничому персоналу компанії не відбувалось протягом багатьох років, Укрпошта традиційно залишалась у списку підприємств з найнижчими заробітними платами. Будуючи сучасну клієнторієнтовану компанію, необхідно інвестувати не лише в техніку чи автотранспорт, важливо створити дієву систему мотивації та забезпечити ринковий рівень зарплат її працівникам», – зазначив в.о. генерального директора ПАТ «Укрпошта» Ігор Смілянський.
 

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: