Уряд КНДР не збирається відмовлятися від ядерної зброї

Уряд КНДР не збирається відмовлятися від ядерної зброї

Пхеньян аргументує свою позицію «ядерною загрозою і ворожістю» з боку США

Північна Корея не має наміру відступати від своєї ядерної програми через нібито наявність погроз з боку Сполучених Штатів і заперечує будь-яку ймовірність ядерного роззброєння, йдеться в заяві уряду країни, опублікованій Центральним телеграфним агентством Кореї (ЦТАК).

В уряді КНДР стверджують, що скорочення арсеналів ядерної зброї і його виробництва не станеться до тих пір, поки з боку США буде виходити «ядерна загроза і ворожість».

«До тих пір, поки зберігаються ядерна загроза і наступ на республіку, хто б що не говорив, ми не будемо обговорювати оборонні сили ядерного стримування і не звернемо з вже обраного шляху зміцнення ядерної могутності держави», - наголошує уряд КНДР.

Як раніше повідомлялося, 5 серпня Рада безпеки ООН розширила санкції щодо КНДР. Приводом для їх посилення стали два липневих запуски балістичних ракет.

Нагадаємо, що 29 липня Північна Корея заявила про другий успішний запуск міжконтинентальної балістичної ракети «Хвасон-14». Попередній запуск був проведений на початку місяця.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: