Уряд схвалив проект угоди про безвізовий режим з Антигуа і Барбудою

Уряд схвалив проект угоди про безвізовий режим з Антигуа і Барбудою
Антигуа і Барбуда

Зараз Антигуа і Барбуда ввели безвізовий в'їзд для громадян України строком до 30 днів з метою туризму

Кабінет міністрів України схвалив проект угоди з урядом острівної держави Антигуа і Барбуда про взаємне скасування візових вимог. Про це повідомляє «Інтерфакс-Україна».

Наголошується, що відповідне рішення було прийнято на засіданні українського уряду в середу. Прем'єр-міністр Володимир Гройсман зачитав дане рішення серед прийнятих урядом на засіданні без обговорення.

«Кабмін уповноважив посла України в США Валерія Чалого, який є послом України в Антигуа і Барбуді за сумісництвом, підписати дану угоду. Проект угоди передбачає дозвіл в'їзду без віз за умови, що тривалість перебування не перевищує 90 днів протягом 180 днів», – йдеться в повідомленні.

На даний момент острівна держава в односторонньому порядку запровадила безвізовий в'їзд для громадян України строком до 30 днів з метою туризму.

Нагадаємо, 11 червня набув чинності безвізовий режим між Україною і Європейським Союзом. Однак безвіз не працює з Великою Британією, Ірландією, Ісландією, Ліхтенштейном, Норвегією та Швейцарією. Також з 31 грудня запрацює безвіз з ОАЕ.

 

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: