Уряд виділив 100 млн грн на ліквідацію наслідків вибухів під Вінницею

Уряд виділив 100 млн грн на ліквідацію наслідків вибухів під Вінницею

Кошти будуть виділені із резервного фонду Держбюджету

Кабінет міністрів України виділяє 100 млн грн з резервного фонду Державного бюджету на подолання наслідків пожежі, яка сталася напередодні на військовому складі поблизу м. Калинівка Вінницької області. Відповідне рішення прийнято під час засідання уряду.

Ситуація в Калинівці перебуває на особистому контролі прем’єр-міністра України Володимира Гройсмана.

Коментуючи рішення, він сказав, що досвід подолання наслідків пожежі є. «І ми виділяємо сьогодні 100 млн грн на ліквідацію наслідків, а далі будемо дивитися по потребах», - сказав Гройсман.

Нагадаємо, що в селищі поблизу Вінниці сталися вибухи на складах з боєприпасами та зброєю.

Начальник Генерального штабу Віктор Муженко виїхав у Вінницьку область, де горять склади зі зброєю.

Прем'єр-міністр України Володимир Гройсман також прибув до Вінниці, для координації дій з ліквідації надзвичайної ситуації із загорянням на складах боєприпасів неподалік від міста.

Крім того, оперативно-слідча група СБУ спільно з іншими правоохоронцями працює на місці пожежі на військових складах н.п. Калинівка, що на Вінниччині.

Військовою прокуратурою внесено відомості до ЄРДР за ознаками злочину, передбаченого ст. 113 Кримінального Кодексу України за фактом вчинення диверсії на території військової частини.

Президент України Петро Порошенко скликає військовий кабінет за участі прем'єр-міністра, секретаря РНБО, міністра оборони, начальника Генштабу, голови СБУ, а також керівництва Нацполіції, Нацгвардії та Служби надзвичайних ситуацій одразу після їх повернення з Вінниці

Про перебіг подій на місці вибуху боєприпасів читайте тут.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: