Уряд затвердив стратегію розвитку оборонно-промислового комплексу

Уряд затвердив стратегію розвитку оборонно-промислового комплексу

Реалізація стратегії дасть можливість розпочати другий етап реформи оборонно-промислового комплексу

Фото: УНІАН

Стратегія визначає напрямки реалізації середньострокових реформ ОПК і відповідного законодавства, яке має бути прийняте Верховною Радою

Кабінет міністрів підтримав проект розпорядження Про схвалення Стратегії розвитку оборонно-промислового комплексу України на період до 2028 року. Відповідне рішення було прийняте на засіданні уряду в середу, 20 червня.

«Проектом пропонується схвалити Стратегію оборонно-промислового комплексу на період до 2028 року. Також визначити напрямки реалізації середньострокових реформ оборонно-промислового комплексу України і відповідного законодавства, яке має бути прийняте у Верховній Раді», - сказав перший віце-прем'єр-міністр України - міністр економічного розвитку і торгівлі Степан Кубів.

За його словами, реалізація стратегії дозволить розпочати другий етап реформи оборонно-промислового комплексу, основні завдання якої були сформовані в період 2016-2017 років.


«Ми завершимо проведення інституційної перебудови оборонно-промислового комплексу, удосконалимо функціонування на всіх рівнях системи оборонної промисловості України», - зазначив Кубів.

Читайте також статтю: Квартирні аферисти в Міноборони. Вибуховий звіт Рахункової палати

 

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: