Уряд збільшив кількість призовників до армії ще на дві тис. осіб

Уряд збільшив кількість призовників до армії ще на дві тис. осіб

Збільшення чисельності призову громадян обумовлено необхідністю посилення безпеки арсеналів, баз, складів, на яких зберігаються вибухові засоби

Кабінет Міністрів вирішив збільшити чисельність громадян, які підлягають призову на строкову військову службу в жовтні-листопаді на 2 тис. до 12 460 чоловік.

Відповідне розпорядження Кабмін прийняв на засіданні в середу.

Зокрема, чисельність громадян, які підлягають призову на строкову військову службу для Збройних сил збільшена на 2 тис. до 8 360 чоловік.

Витрати на призов на строкову військову службу в жовтні-листопаді збільшено на 6,6 млн гривень до 41 млн гривень.

Кабмін прийняв це рішення без обговорення з триденною доопрацюванням.

У пояснювальній записці до документа сказано, що збільшення чисельності призову громадян обумовлено необхідністю посилення безпеки арсеналів, баз, складів, на яких зберігаються вибухові засоби.

Фінансування заходів, пов'язаних з призовом буде здійснюватися за рахунок коштів, передбачених у державному бюджеті на утримання Міністерства оборони.

За інформацією Міноборони на сьогодні чисельність Збройних сил за списком становить 242,9 тис. осіб, які самовільно залишили військові частини 8,8 тис. осіб, що перебувають у відпустці по догляду за дитиною - 3,2 тис. осіб.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: