«Урядовий кур’єр» і «Голос України» зароблять на публікації програм кандидатів у президенти

«Урядовий кур’єр» і «Голос України» зароблять на публікації програм кандидатів у президенти
Колаж з сайту «Слово і діло» 

1 млн грн видання центральної влади зароблять на публікації матеріалах про організацію президентських виборів

Центральна виборча комісія 11 січня повідомила про намір укласти угоди з газетами «Урядовий кур’єр» і «Голос України» на публікацію матеріалів загальною вартістю 1,37 млн грн, пов’язаних з виборами президента України.

Про це повідомляє «Главком» з посиланням на систему ProZorro.

Чотири тендери ЦВК провела шляхом переговорної процедури.

Отже, по 162,5 тис. грн зароблять «Урядовий кур’єр» і «Голос України» на публікаціях передвиборних програм кандидатів на пост президента України.

Ще по 527 тис. грн газети центральної влади отримають за публікації матеріалів про організацію підготовки та проведення президентських виборів.

Станом на 21 січня кількість зареєстрованих кандидатів у президенти становить 10 осіб: Геннадій Балашов, Ольга Богомолець, Анатолій Гриценко, Сергій Каплін, Віталій Купрій, Євгеній Мураєв, Валентин Наливайченко, Андрій Садовий, Віталій Скоцик, Ігор Шевченко.

Нагадаємо, що 31 грудня 2018 року, розпочалась передвиборча кампанія. За законом процес має стартувати за дев’яносто днів до дати голосування, яка припадає на 31 березня 2019 року. Кошторис на проведення виборів президента становить понад 2,35 мільярда гривень, на проведення парламентських виборів — майже 1,95 мільярда гривень.

Також читайте статтю «Главкома» «Спостерігачі чи «тітушки»? Другий фронт президентських виборів» 

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: