Урядовий квартал охороняють понад 1300 поліцейських та нацгвардійців

Урядовий квартал охороняють понад 1300 поліцейських та нацгвардійців
Кінна поліція біля парламенту
Фото: УНН

Правоохоронці несуть службу в посиленому режимі

Сьогодні, 1 листопада, понад 1300 працівників поліції та військовослужбовців Національної гвардії несуть службу у центральній частині Києва у зв'язку з проведенням заходів з масовою участю громадян. Про це повідомляє прес-служба ГУ Нацполіції у Києві.

«Задля недопущення порушень громадського порядку під час засідання Верховної Ради України та проведення заходів з масовою участю громадян працівники структурних підрозділів столичної поліції та військовослужбовці Національної гвардії несуть службу в посиленому режимі», - йдеться у повідомленні.

Правоохоронці закликають громадян дотримуватись встановлених правил поведінки у громадських місцях і не порушувати правопорядок.

Нагадаємо, у вівторок охорону Верховної Ради було посилено. Біля входу до другого та першого під’їздів парламенту стоїть близько 30 правоохоронців. На площі Конституції біля Верховної Ради чергують сім «автозаків».

Перед цим учасники акції чорнобильців намагалися прорватися до входу до другого під’їзду ВР.

Також кілька сотень людей сьогодні рушили з Майдану Незалежності до будинку уряду. Як повідомляють ЗМІ, активісти вимагають підвищення стипендій та зниження тарифів на комунальні послуги.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: