Ув'язнені Гуантанамо поскаржилися на катування російською пропагандою

Ув'язнені Гуантанамо поскаржилися на катування російською пропагандою
В'язниця Гуантанамо
Фото Peter Hitchens blog - Mail On Sunday

Екс-соратник бен Ладена дивився російський новинний канал більше двох років, сформував про нього досить критичну думку

Ув'язнені тюрми для терористів в Гуантанамо розповіли про «катування каналом RT». Про це в понеділок, 3 червня, повідомляє The Daily Beast.

З листування колишнього соратника Усами бен Ладена і угрупування в Гуантанамо під назвою «Табір-7» Мухаммада Рахіма аль-Афгані з його адвокатом Карлосом Варнером стало відомо, що аль-Афгані і ще 14 в'язнів-терористів обмежують у виборі новинних англомовних телеканалів російським RT. «Всі західні новини ми отримуємо з Москви», - каже він.

Представник Гуантанамо Джон Робертсон відмовився коментувати операції, що проводяться в «Таборі-7». Проте, він додав, що RT є в списку супутникових каналів, доступних для перегляду ув'язненим.

За визнанням аль-Афгані, він дивився російський новинний канал більше двох років, сформував про нього досить критичну думку і вважає за краще стежити за американським реаліті-шоу «Сімейство Кардашьян». «Смішно, що RT подобається президент США Дональд Трамп, вони більше не говорять про Гуантанамо. Все це фейкові новини. Пропаганда - це не новини », - підкреслив він.

«Табір-7» - найбільш секретна частина Гуантанамо. У крилі, куди заборонений доступ для журналістів і правозахисників, утримують 15 найбільш небезпечних терористів.

Читайте також матеріал «Главкома»: «Чому український безвіз спровокував істерику у Росії. Аналіз психолога»

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: