В аеропорту Албанії застрягли 200 українських туристів

В аеропорту Албанії застрягли 200 українських туристів
Українських туристів з Албанії мав доставити на батьківщину перевізник Bravo Airways

Сотні українських туристів залишаються заблокованими в аеропортах кількох країн

Уже добу не можуть вилетіти 200 українських туристів з Албанії, яких мав доставити на батьківщину перевізник Bravo Airways.

«Туристи вже добу не можуть вилетіти до Києва із Тирани. 200 людей, із яких половина - це малолітні діти, вагітні жінки та люди похилого віку. Перевізник - Bravo Airways. Представника авіакомпанії немає. Оператори брешуть про безкінечні перенесення рейсу, а борт учора не надали взагалі. Проводити переговори немає з ким. Чому не підключається МЗС? Люди в зоні контролю без їжі та води заблоковані та обмежені в пересуванні. Що нам робити і кому писати тепер?», - зазначила у відкритому листі до міністра закордонних справ України Павла Клімкіна адвокат Тетяна Слимак, повідомляє ТСН.

Також заблоковані українці виклали відео. На одному з них люди стоять із плакатами про допомогу.

«Ось так українці не можуть визволитися з полону Bravo Airways. Bravo - ганьба! Вони живуть в аеропорту другу добу», - каже за кадром чоловічий голос.

На іншому відео люди забирають валізи.

«Це нині друге коло пекла. Знову забираємо всі валізи. Знову йдемо на реєстрацію. Знову здаємо багаж, але спочатку всі його забираємо», - каже чоловік.

Як повідомлялося раніше, сотні українських туристів залишаються заблокованими в аеропортах кількох країн.

Як стало відомо, туроператор JoinUp скасовує усі рейси на Іспанію з Одеси, Львова та Запоріжжя. Туристам обіцяють компенсацію.

Сьогодні стало відомо, що українські туристи тепер застрягли в аеропорту Пальма-де-Майорка.

У понеділок, 2 липня, до України вилетів літак з українськими туристами, які декілька днів не могли повернутися з Тунісу на батьківщину.

Як відомо, міністр інфраструктури Володимир Омелян заявив, що Мінінфраструктури вимагатиме від Генеральної прокуратури порушити кримінальну справу в зв'язку з шахрайством з боку туроператора Oasis Travel. Омелян тоді повідомив, що в Україну вже повернули 770 українських туристів, ще залишається близько 800.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: