В «Батьківщині» кажуть, що половина фракції «Солідарності» в Київській облраді готова з неї вийти

В «Батьківщині» кажуть, що половина фракції «Солідарності» в Київській облраді готова з неї вийти
Голова київської обласної «Батьківщини» Костянтин Бондарєв упевнений, що половина фракції «Солідарності» готова з неї вийти

У Київській облраді протистояння між «Батьківщиною», яка має більшість в облраді, та президентською силою, яку явно не влаштовує такий «розклад», триває вже давно

Екс-нардеп від «Батьківщини» Костянтин Бондарєв, який очолює Київську обласну організацію партії, повідомив, що половина фракції «Солідарності» в облраді готова з неї вийти. Таким чином, стверджує він, «ніякого протистояння між політсилами в обласній раді - нема.

«У нас є абсолютна більшість, опозиційна до діючого режиму. Ця влада – кримінальна… і вони мають піти. І нема у них ніяких голосів на зміни до регламенту, вони просто хотіли зірвати голосування з бюджету, бо їм вигідна дестабілізація на Київщині. Але зараз половина фракції «Солідарності» готова з неї вийти і організувати міжфракційне об’єднання», - заявив Бондарєв.

Нагадаємо, на сесії облради у вівторок, 26 вересня, де мали розглядатись бюджетні питання, представники «Солідарності» почали вимагати включення до порядку денного питання змін до регламенту. А коли голова облради Ганна Старикова (представляє «Батьківщину») відмовилась це робити, депутат від президентської сили Віталій Карлюк прорвався до президії й скрутив мікрофон. За Старикову намагався заступитись її однопартієць Владислав Хахулін, але отримав від Карлюка такого хука, що втратив не тільки зуби, а й притомність. Зараз депутат зі зламаною щелепою та струсом мозку перебуває в лікарні.

Більше читайте у статті: Війна за Київщину: перша кров у битві Тимошенко і Порошенка

 

 

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: