В БПП порадили Насірову «не піаритися, а сісти тихо і каятись»

В БПП порадили Насірову «не піаритися, а сісти тихо і каятись»
Нардеп Олег Барна

Барна зазначив, що рішення суду про поновлення Насірова на посаді ще не вступило в силу

Народний депутат від БПП Олег Барна порадив Роману Насірову не піаритися, а сісти тихо і каятись.

Про це Барна заявив на телеканалі ZIK.

Нардеп зазначив, що рішення суду про поновлення Насірова на посаді ще не вступило в силу, адже була подана апеляція.

«Немає і виконавчого листа. Тому очевидно, що на роботу Насірова ще не приймуть. Також мене цікавить те, з яких підстав суд міг поновити Насірова на посаді. Якщо це були підстави процесуального характеру, то тут є запитання до правоохоронних органів, які здійснювали арешт процесуального характеру. Я колись говорив, що є два способи приховати дії корупціонера: легальний і нелегальний. Перший – це здобути докази і продати їх йому, а другий – умисно здійснювати неправильні процесуальні дії під час слідства. Тоді суд точно його звільнить», – зауважив нардеп Барна.

Він додав, що у справі «газових угод Тимошенко» Європейський суд виходив саме з процесуальних порушень, а не предметних.

За словами Олега Барни, якщо ж у справі Насірова були предметні порушення, то буде відбуватися «предметний розбір польотів» по фактах, які знайшли своє підтвердження і які слідчі органи мають подати ще раз.

«Тому у його випадку я би радив йому не піаритися, а сісти тихо і каятись», – заявив нардеп Барна. 

Згідно з процедурою, прем'єр-міністр повинен внести відповідне подання. Як встановив суд, Володимир Гройсман цього не робив.

11 грудня Окружний адміністративний суд Києва поновив на посаді голови Державної фіскальної служби України Романа Насірова, та наказав виплатитийому компенсацію у 184 тисячі гривень.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: