В центрі Києва знов мітинги: поліція працює в посиленому режимі

В центрі Києва знов мітинги: поліція працює в посиленому режимі

Порядок у центрі Києва сьогодні забезпечуватимуть 2,5 тис. правоохоронців

В четвер зранку кілька сотень людей зібралася на Майдані Незалежності у центрі Києва. Порядок забезпечуватимуть 2,5 тис. правоохоронців. Про це йдеться у повідомленні прес-служби Головного управління Національної поліції у м. Києві.

«8 грудня 2016 року в урядовому кварталі відбудеться одразу кілька масових акцій. Для безпеки учасників і місцевих мешканців та підтримання правопорядку задіють близько 2500 працівників поліції та Національної гвардії України», - йдеться у повідомленні.

Як зазначається, на сьогодні у центрі Києва заплановано проведення акцій та мітингів, зокрема, біля будівлі парламенту.

«Правоохоронці звертаються до організаторів заходів та їх учасників із проханням поводитися цивілізовано, ставитися один до одного толерантно та не порушувати громадський порядок. Правоохоронні органи в межах своєї компетенції будуть негайно реагувати на будь-які протиправні дії», - йдеться у повідомленні.

Як відомо, у Києві вже четвертий тиждень люди збираються на акції, які часто проводять в урядовому кварталі та біля Національного банку України.

Нагадаємо, акції біля Нацбанку тривають з 15 листопада. 21 листопада біля будівлі НБУ зібралося лише кілька десятків мітингувальників.

Все про акції протесту в Києві читайте в матеріалі Главкому Протести у Києві: що діється у центрі столиці

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: