В Італії на пляжах хочуть будувати пластикові бокси для засмаги

В Італії на пляжах хочуть будувати пластикові бокси для засмаги
В Італії готуються до пляжного сезону в умовах епідемії Covid-19, встановлюючи на пляжах спеціальні бокси для засмагання
Фото: Facebook Євгена Перелигіна

В країні, яка зазнала найбільшого в Європі удару від коронавірусу, вже готуються до пляжного сезону

Компанія з виготовлення пластикових виробів з міста Модена в провінції Емілія-Романья Nuova Neon Group має намір почати виробництво спеціальних блоків з плексигласових плит висотою в два метри і алюмінієвих профілів, призначених для засмагання під час літнього пляжного сезону. Про це на своїй сторінці у Facebook повідомив посол України в Італії Євген Перелигін.

«У відсіку площею 4,5 на 4,5 метри помістяться два шезлонги і «грибок» від сонця», - написав дипломат. Таким чином, зазначає посол, уряд Італії разом із місцевими підприємцями шукають нові «креативні» інструменти для організації пляжного сезону 2020 із забезпеченням дистанціювання відпочивальників в умовах коронавірусу. Він також повідомив, що 20 квітня уряд Італії має ухвалити рішення про нові умови карантину на період з 4 травня. «Прогнозується, що будуть послаблені деякі обмеження, однак зняття карантину не буде швидким», - повідомив Євген Перелигін.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: