В Кабулі стався теракт під час демонстрації, є жертви

В Кабулі стався теракт під час демонстрації, є жертви

У МВС Афганістану повідомили про шістьох загиблих та уточнили, що більшість жертв - поліцейські

У столиці Афганістану у понеділок, 12 листопада, терорист-смертник підірвав себе на контрольному пункті поліції, що розташований поблизу школи. Там тривала демонстрація, у якій брали участь сотні громадян, які вимагали від влади посилення захисту від нападів екстремістів з «Талібану».

Міністерство охорони здоров'я країни підтвердило три випадки смерті та повідомило про вісьмох поранених, яких доправили до лікарні. «Смертник хотів дійти до протестувальників, та його зупинила поліція на КПП десь у 200 метрах від місця акції», - заявили у МВС Афганістану. Там повідомили про шістьох загиблих та уточнили, що більшість жертв - представники поліції, пише Reuters.

Влада Афганістану повідомила, що у цей день внаслідок цього нападу, а також серйозних боїв у двох провінціях із бойовиками «Талібану» загалом загинули близько ста людей. Зокрема, лише у зіткненнях з талібами в провінції Газні загинули більше 60 силовиків та представників цивільного ополчення. Крім того, не менше 37 поліцейських були вбиті бойовиками «Талібану» в західноафганській провінції Фарах.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: