В «ЛДНР» обурені: росіяни взяли повний контроль над грошовими потоками

В «ЛДНР» обурені: росіяни взяли повний контроль над грошовими потоками

Місцеві «авторитети» скаржаться, що російське начальство краде в таких масштабах, що іншим просто нічого не залишається

Серед населення підконтрольних бойовикам територій Донецької і Луганської областей зростає невдоволення по відношенню до російських громадян, які перебувають на керівних посадах у незаконних збройних формуваннях та місцевих органах влади. Про це повідомляє на своїй сторінці в Facebook народний депутат, координатор групи «Інформаційний спротив» Дмитро Тимчук з посиланням на оперативні дані «ІС».

«Основною причиною є повний контроль росіян, т.зв. представників керівництва «ДНР» і «ЛНР», над матеріальними і грошовими потоками у псевдореспубліках», - йдеться в повідомленні.

«ІС» інформує, що у приватних бесідах представники НВФ і місцеві «авторитети» скаржаться, що російське начальство краде в таких масштабах, що іншим просто нічого не залишається, а російські війська забезпечують їм відповідні прикриття. При цьому місцевих чиновників до розподілу грошей і матеріальних засобів у псевдореспубліці практично не допускають.

Нагадаємо, «ІС» також повідомляє, що у н.п. Сєдово і Обрив Новоазовського району у всіх пансіонатах і базах відпочинку розквартировані військовослужбовці регулярної армії РФ.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: