В Одесі спалахнула масштабна пожежа у санаторії

В Одесі спалахнула масштабна пожежа у санаторії
Пожежа в санаторії «Червоні зорі»
Фото: «Думська»

Дах палаючого будинку обвалився разом із перекриттями

В Одесі на вулиці Бернардацці спалахнула сильна пожежа в санаторії «Червоні зорі» Про це повідомляє місцеве видання «Думська».

Зазначається, що горить двоповерховий занедбаний корпус санаторію, вогонь поширюється на другий поверх і дах будівлі.

«Займання відбувається в п'яти метрах від приватних житлових будинків. Мешканців евакуювали. Рятувальники роблять спроби, щоб вогонь не перекинувся на сусідні будівлі. На місці працюють чотири пожежних розрахунки», - інформує видання.

У пожежників періодично виникають проблеми з водою з гідрантів, через це гасіння то зупиняється, то поновлюється. Тим часом, корпус вже майже згорів.

За словами місцевих жителів, в санаторії з березня цього року ніхто не мешкав - корпуси стояли закритими із забитими вікнами. При цьому, це не перша пожежа, яка виникала на території. Місцеві впевнені, що таким чином «хтось розчищає місце для будмайданчика».

Станом на 22:45 дах палаючого будинку обвалився разом із перекриттями.

Нагадаємо, 16 вересня в Одесі сталася пожежа в дитячому оздоровчому таборі «Вікторія»

Вогонь повністю знищив один з дерев'яних корпусів. У момент загоряння там перебувало 42 дитини.

Під час проведення пошукових робіт та розбирання конструкцій знищеної вогнем будівлі на місці пожежі були виявлені тіла двох загиблих дітей. Ще одна дитина пропала без вісти. Згодом на місці пожежі було знайдено фрагмент тіла, поліція офіційно повідомила про трьох загиблих. За даними Уповноваженого президента з прав дитини Миколи Кулеби, загинули 8-річна Софійка, 9-річна Настя та 12-річна Сніжана.

Як повідомили у ДСНС, на території табору «Вікторія» є і гідрант, і пожежна водойма, проте води для гасіння там не виявилося.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: