В Одесі спіймали грабіжників-сепаратистів, яких раніше відпустив на свободу суд

В Одесі спіймали грабіжників-сепаратистів, яких раніше відпустив на свободу суд

Грабіжники брали участь у війні на Донбасі на стороні незаконних збройних формувань

Співробітники поліції в Одесі затримали банду грабіжників, які напередодні вчинили напад у Каховському районі Херсонської області. Зазначається, що раніше у Рівному суд вже розглядав справу цієї банди, але відпустив на свободу.

Про це на своїй сторінці у Facebook повідомив голова Нацполіції Сергій Князєв.

За його словами, в 2016 році цю банду вже намагалися притягнути до відповідальності, але суд відпустив зловмисників. Тоді було встановлено, що члени цього угруповання брали участь у війні на Донбасі на стороні незаконних збройних формувань.

«Вчора херсонські опера, в результаті злагоджених оперативно-розшукових заходів, через три години після чергового розбою, в Одесі за місцем мешкання, затримали 9 чоловіків, які саме ділили здобуті гроші. Як у кіно: «це тобі, а це – мені». І ось дежавю – «на манеже все те же». Прізвища розбійників ті самі, що й восени 2016 у Рівному», – йдеться в повідомленні.

Раніше повідомлялося, що вночі 9 жовтня банда скоїла напад на мікроавтобус, в якому їхали 10 пасажирів-підприємців.

Група складалася з 10 чоловік у віці від 23 до 40 років. Одного з них затримували у Львові під час спроби виїхати за кордон. До складу групи входили раніше судимі за майнові злочини уродженці однієї з іноземних держав, жителі Донецької і Одеської областей.

Під час обшуків у підозрюваних вилучили гроші, телефони, ювелірні вироби, 2 пістолети і автомобілі. Затриманим загрожує позбавлення волі на строк від восьми до п’ятнадцяти років з конфіскацією майна. 

Нагадаємо, на Херсонщині невідомі в масках скоїли розбійний напад на рейсовий автобус, в десяти пасажирів забрали цінні речі.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: