В окупованому Донецьку медики скаржаться, що їм нема чим лікувати бойовиків

В окупованому Донецьку медики скаржаться, що їм нема чим лікувати бойовиків

Лікарі окупованого Донецька знімають з себе відповідальність за якість медобслуговування терористів через нестачу медикаментів

Лікарі вимагають від керівництва «ДНР» забезпечити поставки медикаментів і витратних матеріалів, в іншому випадку медики знімають з себе відповідальність за якість медобслуговування терористів при збільшенні кількості поранених у випадку активізації бойових дій. Про це повідомив на своїй сторінці у Facebook координатор групи «Інформаційний спротив», нардеп Дмитро Тимчук.

«У Донецьку на базі залізничної лікарні за адресою вул. Університетська, 60/3 функціонує військовий госпіталь для бойовиків. Керівництво госпіталю вимагає від керівництва «ДНР» збільшити штат цієї установи, а також забезпечити поставки медикаментів і витратних матеріалів, в іншому випадку медики знімають з себе відповідальність за якість медобслуговування терористів при збільшенні кількості поранених у випадку активізації бойових дій», - повідомив Тимчук.

Як повідомляв «Главком», за даними прес-центру штабу АТО, за добу, з 12 на 13 вересня, бойовики 35 разів обстріляли позиції українських військових.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: