В окупованому Криму - безвихідь із розселенням аварійного житла

В окупованому Криму - безвихідь із розселенням аварійного житла

В так званому парламенті окупованого Криму кажуть про відсутність прогресу в питанні розселення жителів півострова з аварійного житла

Депутат підконтрольного Росії парламенту окупованого Криму Валерій Аксьонов відзначив відсутність прогресу в питанні розселення жителів півострова з аварійного житла і назвав ситуацію безвихідною. Така позиція прозвучала на засіданні Комітету з будівництва й житлово-комунального господарства, повідомляє прес-служба так званого парламенту окупованого Криму.

«Питання переселення з аварійного житла – одна з тем, яка найчастіше звучить у перебігу прийомів громадян. Ми розуміємо проблеми кримчан, але поки не завжди можемо вирішити їх відразу, тому активізуйте роботу в цьому напрямку, щоб з'явилися хоч якісь позитивні перспективи», – сказав Аксьонов.

На початку року російський екс-міністр ЖКГ Сергій Карпов повідомив, що програма переселення з аварійного житла може бути продовжена для Криму на 2018-2019 роки, але за умови повного виконання програми за 2016 рік.

Підконтрольна Росії влада півострова обіцяла 2015 року направити на переселення громадян з аварійного житла 650 млн. рублів (приблизно 296 млн. гривень).

В окупованому Криму за програмою відселення з аварійного житла 2016 року планували ввести в експлуатацію шість об'єктів, тоді як переселені мають бути 49 будинків.

Верховна Рада України офіційно оголосила 20 лютого 2014 року початком тимчасової окупації Криму й Севастополя Росією. 7 жовтня 2015 року президент України Петро Порошенко підписав відповідний закон. Міжнародні організації визнали окупацію й анексію Криму незаконними й засудили дії Росії. Країни Заходу запровадили низку економічних санкцій. Росія заперечує окупацію півострова й називає це «відновленням історичної справедливості».

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: