В окупованому Криму «передали» частину острова Тузла у власність Росії

В окупованому Криму «передали» частину острова Тузла у власність Росії
Тузла

Загальна площа виділеної ділянки - 6,5 тис. квадратних метрів

Нелегітимна «Рада міністрів» анексованого Криму у вівторок, 17 квітня, прийняла рішення передати у власність РФ земельну ділянку на косі острова Тузла.

Про це повідомляє видання «Риа Новости».

Загальна площа виділеної ділянки - 6,5 тис. квадратних метрів. Вона призначаються для будівництва на острові Керченського мосту, пише ЗМІ.

«Здійснити безоплатну передачу з власності республіки Крим у федеральну власність земельної ділянки площею 6530 квадратних метрів з кадастровим номером 90:19:010119:62, категорія земель – землі населених пунктів, з видом дозволеного використання земельної ділянки – транспорт, розташованого за адресою: Республіка Крим, р. Керч, Коса Тузла», - йдеться в тексті рішення.

Відповідне рішення прийняли після розгляду заяви ФКУ «Управління федеральних автомобільних доріг «Тамань» Росавтодору», додає агентство «Інтерфакс» з посиланням на документ.

Федеральна казенна установа «Управління федеральних автомобільних доріг «Тамань» є замовником будівництва Кримського моста.

Зазначається, що транспортний перехід з'єднає Керченський і Таманський півострови через острів Тузла і Тузлинську косу.

Тузла раніше ставала предметом територіальної суперечки між Україною і Росією в 2003 році. Тоді РФ зробила спробу побудувати до Тузли дамбу від Таманського півострова, проте вона виявилася невдалою.

До слова, неповнолітні діти сирійського диктатора відпочивали у таборі «Артек» в окупованому Криму.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: