Неповнолітні діти сирійського диктатора відпочивали у таборі «Артек» в окупованому Криму

Неповнолітні діти сирійського диктатора відпочивали у таборі «Артек» в окупованому Криму

Торік неповнолітні діти Асада порушили кордон України, коли їхали на окупований півострів

Виявилося, що на півострові діти Асада відпочивали у таборі «Артек». Про це російським ЗМІ розказав призначений окупантами директор табору.

Депутат Держдуми Дмитро Саблін теж заявив, що діти сирійського президента дійсно відпочивали у Криму, і про це нібито розказав сам Асад.

Нагадаємо, 14 квітня президент США Дональд Трамп оголосив, що віддав наказ військовим почати точкові ракетні удари по Сирії. Він також додав, що до військової операції приєдналися Франція і Британія.

У Дамаску сталася серія вибухів одразу після заяви президента США Дональда Трампа про початок ударів по Сирії. 

Як повідомлялося, Росія заявила, що підрозділи протиповітряної оборони сирійської армії змогли збити «значну частину» ракет коаліції. Говорилося, що відбулося збиття понад 70 крилатих ракет.

Натомість представник комітету начальників штабів збройних сил США, генерал-лейтенант сухопутних сил США Кеннет Маккензі заявив про успішність американської операції у Сирії. За його словами, жоден літак чи ракета, які були залучені до операції, не були збиті сирійською протиповітряною обороною

Супутникові знімки з місць нанесення авіаударів, надані компаніями DigitalGlobe і Planet.com, опублікувало CNN. Відзначається, що знімки демонструють, наскільки серйозний збиток понесли об'єкти, ймовірно причетні до сирійської програмі створення хімзброї.

У понеділок, 16 квітня, російський десантний корабель «Орськ», завантажений військовою технікою, увійшов в акваторію Середземного моря і вирушив до Сирії.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: