В окупованому Севастополі «воскресили» Леніна

В окупованому Севастополі «воскресили» Леніна
фото: Крим. Реалії

Після мітингу «Ленін» пройшов ходою проспектом Нахімова і сфотографувався з усіма охочими

В анексованому Севастополі на мітинг на честь 100-річчя Жовтневої революції вийшли понад п'ятсот людей. Про це повідомляє Крим.Реалії.

Підконтрольна Кремлю влада Севастополя заборонила проводити мітинг на традиційному місці ‒ біля пам'ятника Нахімову. Ніхто з представників влади на мітинг не прийшов.

Керівник міського комітету комуністів Василь Пархоменко розповів про «досягнення Радянської влади і неминучість перемоги соціалістичних ідеалів».

Повідомляється, що керівник севастопольського комсомолу Олександр Череменов виголосив промову проти ідеї виносу  тіла вождя пролетаріату Володимира Леніна з Мавзолею.

Після цього на мітинг прибув актор, який зіграв Володимира Леніна. Після мітингу «Ленін» пройшов ходою проспектом Нахімова і сфотографувався з усіма охочими.

В анексованому Криму та сусідній Росії 7 листопада відбуваються заходи на честь 100-річчя Жовтневої революції.

Більшовицький переворот у Російській імперії, названий «Жовтневою революцією», стався в жовтні (за новим стилем ‒ у листопаді) 1917 року. В результаті перевороту в Росії почалася громадянська війна, було повалено Тимчасовий уряд, до влади прийшли більшовики.

 

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: