В Опоблоці розказали, як зріс їхній рейтинг після виходу Рабіновича і Мураєва

В Опоблоці розказали, як зріс їхній рейтинг після виходу Рабіновича і Мураєва

Скорик стверджує, що Опозиційний блок поліпшив свій рейтинг більше, ніж на 3%

Народний депутат від «Опозиційного блоку» Микола Скорик заявив, що після виходу Вадима Рабіновича і Євгена Мураєва з фракції «Опоблок» вийшов на перше місце в загальнонаціональному рейтингу політичних партій. Про це він написав на своїй сторінці в Facebook.
«Шкода, що не всі колеги витримують труднощі опозиції, деякі з них йдуть на «хліб» до влади. Проте, декларативний (нереальний) вихід Вадима Рабіновича з фракції Опозиційного блоку в ВР, а також Євгена Мураєва, що пізніше приєднався до нього, позитивно позначився на рейтингу Опозиційного блоку», - підкреслив Скорик.
За словами політика, відповідно до опублікованого сьогодні дослідження центру «Софія», Опозиційний блок поліпшив свій рейтинг більше, ніж на 3% і тепер займає перше місце в загальнонаціональному рейтингу з 15,6% (без врахування голосів виборців Донецької і Луганської областей).
«Вітаю колег-однопартійців з цим показником, дякую прихильникам Опозиційного блоку за підтримку. Разом ми зможемо вивести Україну з кризи!» - підкреслив Скорик.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: