В Польщі заговорили про вихід із Всесвітнього міграційного пакту

В Польщі заговорили про вихід із Всесвітнього міграційного пакту

Офіційне підписання пакту заплановане на грудень 2018 року

Міністр внутрішніх справ Польщі Йоахім Брудзиньский рекомендував уряду вийти із Всесвітнього міграційного пакту ООН до того, як даний документ буде схвалений остаточно. Про це пише інформаційне агентство Reuters.

Такий крок, на думку Брудзинського, виправданий тим, що даний документ міг би сприяти іще більшій нелегальній міграції до Польщі. Також як відзначив міністр внутрішніх справ даний пакет не гарантує безпеку Польщі. Ці заяви Йоахім Брудзиньский зробив в Ліоні (Франція) в рамках зустрічі міністрів внутрішніх справ, де в тому числі зустрівся із італійським візаві Маттео Сальвіні. 

Відповідний документ, повна назва якого звучить «Глобальний договір для безпечної, упорядкованої та регульованої міграції», відповідає на питання чому люди мігрують, як їх захищати в процесі міграції та краще інтегрувати до власних суспільств.

Офіційне підпитання країнами-членами ООН було заплановане на грудень 2018 року в Марракеші. До цього Угорщина заявила про те, що не підпише даний пакт, який був схвалений всіма членами ООН за виключенням США в липні 2018 року.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: