В Росії назвали ім'я другого затриманого в Криму «диверсанта»

В Росії назвали ім'я другого затриманого в Криму «диверсанта»
Фото з відкритих джерел

Крім Євгена Панова затриманий Андрій Романович Захтей

У Міністерстві закордонних справ РФ назвали ім'я другого затриманого в Криму «диверсанта», однак  його громадянство не уточнюється.

У заяві МЗС РФ сказано, що в результаті ліквідації нібито української диверсинной групи був крім Євгена Панова затриманий Андрій Романович Захтей. Його громадянство не уточнюється.

«В результаті проведених російською стороною заходів на території Республіки Крим ліквідована агентурна мережа Головного управління розвідки Міноборони України. Затримані особи з числа громадян України і Росії, які надавали сприяння в підготовці терористичних актів. Серед них – Панов Євген Олександрович і Захтей Андрій Романович. Всі вони дають свідчення», - сказано в заяві МЗС РФ.

Як повідомлялось, російські пропагандисти заявили, що викрадений російськими силовиками громадянин України Панов нібито визнав свою провину у вигаданій ФСБ історії про підготовку терактів у Криму.

Як відомо, у середу російська ФСБ поширила заяву, про начебто дві спроби українських військових напасти на Крим та влаштувати там теракти, під час яких загинули російський військовий і боєць ФСБ. Український Генштаб назвав ці заяви провокацією, а секретар РНБО Олександр Турчинов – істеричними і брехливими. Після повідомлення ФСБ Путін звинуватив владу України у терорі і пообіцяв «не проходити повз». Крім того він заявив про те, що «не бачить сенсу у нормандських переговорах». 

Нагадаємо, в Головному управлінні розвідки Міністерства оборони України заявили, що в окупованому Криму не затримували жодного співробітника української розвідки. Тим часом окупаційна влада Криму заявила про «негласне оголошення війни». Президент Петро Порошенко назвав фантазіями звинувачення Росії на адресу українських військових у підготовці терактів у Криму.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: