В Росії знайшли мертвим заступника голови парламенту Красноярського краю

В Росії знайшли мертвим заступника голови парламенту Красноярського краю

Джерело в правоохоронних органах повідомило, що одна з версій загибелі Олексія Клешка - падіння з балкона своєї квартири

В Росії заступника голови парламенту Красноярського краю виявили мертвим біля будинку.

«Тіло депутата, заступника голови Законодавчих зборів Олексія Клешка виявлено сьогодні вранці біля свого будинку. Обставини загибелі поки невідомі», - сказало джерело в Законодавчих зборах краю.

На сайті крайового парламенту з'явилося офіційне повідомлення про смерть депутата.

«Пішов з життя перший заступник голови Законодавчих зборів Красноярського краю Олексій Клешко», - йдеться в повідомленні.

Джерело в правоохоронних органах повідомило, що одна з версій загибелі Клешка - падіння з балкона своєї квартири.

За інформацією офіційного порталу крайового парламенту, Клешко був депутатом з 2001 року. З 1996 року був депутатом Красноярської міськради. Також працював журналістом, телеведучим, головним редактором телерадіомовлення для дітей та молоді Красноярської державної телерадіомовної компанії.

Слідчі знайшли в квартирі і на робочому місці Клешка кілька передсмертних записок, повідомила офіційний представник Головного слідчого управління СКР по краю Ольга Шаманська.

«Кілька записок знайдено в будинку Клешка і в його робочому кабінеті. Що в цих записках - поки говорити не можемо. Вона з основних версій смерті, яку зараз розглядають слідчі - добровільний відхід з життя», - сказала Шаманська.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: