В Україні у найближчі дні буде тепло, але похмуро

В Україні у найближчі дні буде тепло, але похмуро

У столиці в середу обіцяють дощі і тумани

У найближчу добу, 30 січня, в Україну продовжить надходити тепла, волога повітряна маса з південного заходу Європи, в результаті чого температура дещо підвищиться, але буде похмуро й у більшості областей із туманами, повідомляє Укргідрометцентр.

Очікується невеликий дощ (у Карпатах - мокрий сніг), тумани. На дорогах, крім півдня, подекуди ожеледиця. Вітер південно-східний, 5-10 м/с.

Температура вночі від 3° тепла до 2° морозу, в західних і східних областях 2-7° морозу, вдень 0-5° тепла; в південній частині вночі 1-6°, вдень 7-11° тепла.

У Києві невеликий дощ, туман. На дорогах подекуди ожеледиця. Вітер південно-східний, 5-10 м/с. Температура вночі близько 0°, вдень 2-4° тепла.

За даними Центральної геофізичної обсерваторії в Києві 30 січня найвища температура вдень була +7,1 в 1983 році, найнижча вночі -25 в 1941 році.

31 січня без істотних опадів, лише вночі в північних, західних, Вінницькій областях невеликий дощ із мокрим снігом. Місцями туман; на дорогах, крім півдня, подекуди ожеледиця. Вітер переважно південно-східний, 3-8 м/с.

Температура протягом доби від 2° морозу до 3° тепла (вночі у східних, Сумській і Полтавській областях 1-6° морозу, вдень у південних областях 5-10° тепла); в Криму вночі 1-6° тепла, вдень 9-14°.

У Києві вночі невеликий дощ із мокрим снігом, удень без істотних опадів. Подекуди туман. Вітер південно-східний, 5-10 м/с. Температура вночі та вдень 0-2° тепла.

 

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: