В Україні викрили масштабне розкрадання з нафтопроводів у трьох областях

В Україні викрили масштабне розкрадання з нафтопроводів у трьох областях

Одна із цистерн, в якій перевозили вкрадену нафту

Наразі накладено арешт на дві автоцистерни з нафтосировиною вартістю майже 800 тисяч гривень

Співробітники Служби безпеки України спільно з прокуратурою заблокували масштабне розкрадання сировини з нафтопроводів у кількох областях країни.

Про це повідомляє прес-центр СБУ.

Правоохоронці встановили, що група зловмисників з різних регіонів України протягом кількох місяців з використанням спеціального обладнання робили так звані «врізи» у нафтопроводи на території Сумської, Чернігівської та Полтавської областей. Продукцію вони перекачували в автоцистерни та реалізовували для переробки.

«Співробітники управління СБУ в Сумській області затримали трьох зловмисників на Чернігівщині під час спроби продажу чергової партії вкраденої нафти. Наразі накладено арешт на дві автоцистерни з нафтосировиною вартістю майже 800 тисяч гривень, встановлено місця «врізів» та зберігання продукції», - зазначили в СБУ.

Наразі відкрито кримінальне провадження за ч. 5 ст. 185 Кримінального кодексу України. Тривають невідкладні слідчо-оперативні дії для встановлення всіх причетних до оборудки осіб.

До слова, у середу СБУ викрила на хабарі директора одного з державних підприємств Київської обласної державної адміністрації на хабарі у 330 тисяч гривень.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: