В Україні завершилися військово-морські навчання «Сі Бриз-2018»

В Україні завершилися військово-морські навчання «Сі Бриз-2018»

Під час навчань корабельні екіпажі пройшли в морі близько 2500 миль

В Одеській, Миколаївській областях та північно-західній частині Чорного моря завершилися українсько-американські військові навчання «Сі Бриз-2018».

Про це повідомляє командування Військово-морських сил України.

«Спільним відпрацюванням завдань ми продовжуємо добру традицію морської дружби та партнерства, які з роками ставатимуть все міцнішими. Я впевнений у нашій ефективній взаємодії на морі, в повітрі та на землі, тобто всюди, де потрібні спільні дії в ім’я миру і стабільності», — сказав на церемонії закриття командувач Військово-морських сил ЗС України віце-адмірал Ігор Воронченко.

Під час навчань корабельні екіпажі пройшли в морі близько 2500 миль, авіатори здійснили понад 200 польотів із загальним нальотом близько 105 годин, морські піхотинці виконали більше 400 стрибків з парашутом, половина з яких – вночі, а 60 – на воду, а дайвери провели під водою понад 70 годин.

Навчання «Сі Бриз» є багатонаціональними військовими навчаннями в Україні, які проводяться у співпраці з силами Сполучених Штатів.

Раніше повідомлялося, що в акваторії Чорного моря 9 липня розпочались міжнародні військово-морські навчання Sea Breeze-2018, у яких взяли участь військово-морські сили 17 країн світу.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: