В Україні значно подешевшали овочі для борщу

    Аграрії хочуть реалізувати овочі, що лишилися на складах
    В Україні після великодніх свят різко подешевшали овочі борщового набору. Про це повідомляється в сюжеті програми «Сніданок з «1+1». Найбільше, приблизно на чверть, впала у ціні капуста. На 20% здешевшала морква, а на 15% - буряк. Експерти пояснюють такі цінові зміни кількома факторами, насамперед завищенням вартості продуктів
    • 16 Квiтня, 08:37
    • Розсилка

    Аграрії хочуть реалізувати овочі, що лишилися на складах

    В Україні після великодніх свят різко подешевшали овочі борщового набору.

    Про це повідомляється в сюжеті програми «Сніданок з «1+1».

    Найбільше, приблизно на чверть, впала у ціні капуста. На 20% здешевшала морква, а на 15% - буряк.

    Експерти пояснюють такі цінові зміни кількома факторами, насамперед завищенням вартості продуктів напередодні свят та збільшенням імпорту овочів.

    Окрім того, аграрії хочуть реалізувати овочі, що лишилися на складах і розпочати весняні роботи на полях.

    Нагадаємо, 4 квітня в Україні набув чинності закон, який вводить нову систему контролю якості і безпеки харчових продуктів.

    Новий документ створить умови для забезпечення якості та безпеки харчової продукції для споживачів і встановлює чіткі і прозорі процедури перевірок. Це дозволить звести до мінімуму корупційні ризики і посприяє розвитку чесної конкуренції.

    Коментарі ()
    1000 символів залишилось
    НАЙПОПУЛЯРНІШЕ