В Україну стали «подорожувати» відомі «злодії в законі»

В Україну стали «подорожувати» відомі «злодії в законі»
Зібрання «злодіїв в законі»

На території України залишаються 25-29 «злодіїв в законі»

Україна стала бажаним місцем перебування для відомих у злочинному світі «злодіїв в законі». Про це повідомив перший заступник голови Нацполіції В’ячеслав Аброськін.

«Декілька днів тому не встигли видворити з нашої країни «туриста-мандрівника» громадянина Казахстану, «злодія в законі» на прізвисько Льоха семипалатинський, як незабаром ще один «турист», тепер вже чи сам «злодій в законі» на призвісько «Хусейн сліпий», або його брат-близнюк «Хасан», громадянин РФ, прибув до нас із Відня у «ділову поїздку».

За словами Аброськіна, зазначені особи вже видворені з території України, але на території країни залишається десь 25-29 «злодіїв в законі». Більшість із них - вихідці з РФ, Грузії, Абхазії, Осетії.

«Злочинна діяльність цих «злодіїв в законі» має транснаціональний характер та перебування їх на території України становить загрозу громадській безпеці мешканців нашої країни. Більш того, їх вибір нашої країни для «відпочинку» або «ділової поїздки» лише підтверджує нашу інформацію про наміри зацікавленої сторони через злочинні дестабілізувати ситуацію в Україні. Це ще один з напрямів гібрідної війни», - зазначив Аброськін.

 

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: