Вантажівку із контрафактним алкоголем затримано у районі проведення Операції Об’єднаних сил

Вантажівку із контрафактним алкоголем затримано у районі проведення Операції Об’єднаних сил
Фото: пресцентр СБУ

У межах протидії тінізації економіки СБУ викрила масштабний механізм реалізації алкогольної продукції з підробленими акцизними марками, що функціонував у трьох регіонах країни

Вантажівку із необлікованим алкоголем затримано також і у районі проведенняОперації Об’єднаних сил. Про це йдеться у повідомленні пресцентра СБУ.

Під час огляду автомобіля виявлено 18 піддонів із лікеро-горілчаною продукцією з підробленими акцизними марками, а також велику кількість розфасованої горілки та коньяку. За попередніми оцінками, вартість виявленого контрафакту становить понад 13 мільйонів гривень. 

У межах протидії тінізації економіки Служба безпеки України викрила масштабний механізм реалізації алкогольної продукції з підробленими акцизними марками, що функціонував у трьох регіонах країни.


За даними слідства, кілька приватних виробників лікеро-горілчаної продукції із Вінницької та Харківської областей налагодили нелегальне виробництво і продаж необлікованого алкоголю. Товар із підробленими марками акцизного податку вони реалізовували власникам дрібних торговельних мереж по всій Україні. Гуртові партії продукції зловмисники безпосередньо відвантажували клієнтам із території заводів, а також доправляли замовникам через один із відомих поштових сервісів.

Сьогодні, 1 квітня, у результаті спільних спецоперацій правоохоронці затримали під час доставки замовникам на Донеччині, Вінниччині та Харківщині кілька вантажівок із розфасованим контрафактом. Так у Харківській області в автомобілі зловмисників було виявлено 25 тисяч пляшок підробленої горілчаної продукції загальною вартістю майже 1,5 млн гривень.  

У транспортному засобі мешканців Могилева-Подільського, які діяли за аналогічною схемою, правоохоронці знайшли 5 тис. літрів контрафакту. Орієнтовна вартість виявленої партії підробки становить 2 млн гривень.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: