Вбивство депутата у Сєверодонецьку: поліція повідомила деталі

Вбивство депутата у Сєверодонецьку: поліція повідомила деталі

Кримінальне провадження відкрито за фактом умисного вбивства

Поліція відкрила кримінальне провадження за фактом вбивства глави фракції БПП Сєверодонецької міської ради, радника мера Сергія Самарського. Про це повідомила в ефірі телеканалу «112 Україна» речниця ГУ Нацполіції в Луганській області Тетяна Погукай.

Вона зауважила, що сьогодні о пів на першу годину ночі знайшли тіло Самарського з ознаками насильницької смерті, в нього була розбита голова.  

«Наразі стовідсоткової причини смерті ми назвати не можемо, бо продовжується розтин трупу судовими медиками, вони нам уже скажуть остаточну причину смерті Сергія Самарського. За даним фактом відкрито кримінальне провадження за ст. 115 ККУ, умисне вбивство. Наразі на місці події продовжують працювати усі спеціальні служби, слідчо-оперативні групи, продовжують проводити усі першочергові оперативно-слідчі заходи для того, щоб встановити обставини цієї жахливої події», - сказала спікер поліції.

Погукай додала, що зараз розглядаються кілька версій вбивства, головна з них - політичні мотиви. Не виключено і розбійний напад, а також вбивство, пов'язане з бізнесом.

Як передає портал Луганщина.ua, тіло Самарського було знайдено близько години ночі в районі МЖК «Мрія» у Сєверодонецьку. Пошуки почалися після заяви дружини Самарського, яка не могла йому додзвонитися. Відомо, що він телефонував дружині близько 18:00, виходячи з приміщення міської ради. За словами голови Луганської обласної військово-цивільної адміністрації Юрія Гарбуза, Сергій Самарський після роботи вирушав додому, пізніше збирався вийти в ефір телеканалу «ЛОТ».

Раніше стало відомо, що цієї ночі сталося вбивство депутата міськради Сєверодонецька Сергія Самарського.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: