Вчитель історії примушувала учнів читати на швидкість агітпродукцію кандидата у президенти

Вчитель історії примушувала учнів читати на швидкість агітпродукцію кандидата у президенти
Ілюстарація з відритих джерел

Правоохоронці склали два адмінпротоколи на педагога Тетяну Матвійчук

Учитель вищої категорії Боярського академічного ліцею «Гармонія» Тетяна Матвійчук вчинила два адміністративних правопорушень за ч.1 ст. 173-4 («Булінг»), ст. 212-10 КУпАП («Порушення обмежень щодо ведення передвиборної агітації»). Про це повідомляє «Главком» з посиланням на постанову Києво-Святошинського районного суду Київської області від 23 квітня.

Відповідно до протоколу про адмінправопорушення, 15 квітня в приміщенні Боярського академічного ліцею «Гармонія» на уроці історії в 10-Г класі Тетяна Матвійчук розповідала учням про політику, підтримуючи одного з кандидатів у президенти. Своїми діями вона порушила вказівку Міносвіти про заборону агітації в навчальних закладах.

Крім цього, учителька психологічно впливала на учнів, змушувала їх читати на швидкість агітаційні матеріали, чим вчинила правопорушення, передбачене частиною 1 статті 173-4 КУпАП.

Водночас суд повернув адмінсправу щодо вчительки Боярського академічного ліцею до Києво-Святошинського відділу поліції для додаткової перевірки та належного оформлення.

Як повідомляв «Главком», 30 квітня Центральна виборча комісія підрахувала всі протоколи з мокрими печатками. Переможцем визнаний Володимир Зеленський, за нього проголосували 13 541 528 виборців (73,22%). За Петра Порошенка - 4 522 450 (24,45%).

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: