«Ви подивіться, хто навколо нього». Кравчук назвав головний недолік Порошенка

«Ви подивіться, хто навколо нього». Кравчук назвав головний недолік Порошенка

За словами Кравчука, Порошенко «не довіряє стороннім людям»

Перший президент України Леонід Кравчук в інтерв’ю «Главкому» розповів про помилки нинішнього глави держави Петра Порошенка, які призвели до падіння рівня його підтримки.

«Центральна помилка його в тому, що він не має системи кадрової роботи. Ви подивіться, хто навколо нього», - зауважив Кравчук, підтвердивши, що біля Порошенка – «люди з «Рошену».

За його словами, Порошенко «не довіряє стороннім людям, і дивиться на Україну, як на корпорацію».

«Мені одна людина сказала: «Ніколи бізнесмен не може говорити про честь». Я не кажу конкретно про Порошенка. Поки людина буде мислити категоріями бізнесу, вона буде Україну прирівнювати до бізнесу. А того, хто не буде погоджуватись з його рішеннями, звільняти. Порошенко не тому поганий, що він бізнесмен. Але система управління державою має ґрунтуватись не на принципах бізнесу. Ну не може «Рошен» скрізь управляти. Це безглуздо просто», - підкреслив політик.

«Друга помилка – перебільшення своїх можливостей, недооцінка реальної ситуації. Наприклад, його заяви, що війну ми закінчимо дуже швидко. Це – ілюзія. Чи міг бути інший Порошенко? Ні. Він – оптиміст. Це добре. Він – емоційна людина, він володіє мовами. Але він виходить за межі реальних оцінок життя. Тому основні питання – бідність, корупція – не вирішені, а війна затягнулася. Яке б гостре питання ми не взяли, воно не вирішене», - додав Кравчук.

На його думку, безвізовий режим України з країнами ЄС – «не це визначальне для українського народу».

«До Європи як їздили 15% людей, так зараз і їздять. А тьотя Маня як не їздила, так і не поїде. А от чи буде Україна членом НАТО, Європейського союзу – це зовсім інше питання. Для цього потрібно пройти дуже великий шлях. Я не кажу, що безвіз – це погано. Але не це визначальне для українського народу», - зауважив Кравчук.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: