Вибори президента: ЦВК розтендерить 2 млн грн на паперові посвідчення

Вибори президента: ЦВК розтендерить 2 млн грн на паперові посвідчення

Всього планується виготовити понад 5 млн штук посвідчень

Центральна виборча комісія 4 січня замовила закупівлю з виготовлення та доставки бланків паперових посвідчень, призначених для проведення президентських виборів, очікуваною вартістю 1,93 млн грн.

Про це повідомляє «Главком» з посиланням на систему ProZorro.

Всього планується виготовити 5 325 648 штук бланків посвідчень. З них – 1 492 850 штук посвідчень офіційного спостерігача від кандидата на пост президента у територіальному виборчому окрузі; 1 406 030 штук посвідчень офіційного спостерігача від політичної партії, яка висунула кандидата на пост президента у територіальному виборчому окрузі; 50 тис. штук посвідчень офіційного спостерігача від громадської організації у територіальному виборчому окрузі.

Ще 1 791 420 штук (+ 498 528 штук у разі прийняття ЦВК рішення щодо призначення повторного голосування з виборів Президента України) посвідчень голови, заступника голови, секретаря, члена дільничної виборчої комісії звичайної виборчої дільниці; 65 820 штук (+ 21 тис. штук у разі прийняття ЦВК рішення щодо призначення повторного голосування з виборів Президента України) посвідчень голови, заступника голови, секретаря, члена дільничної виборчої комісії спеціальної виборчої дільниці.

Посвідчення виготовляються на папері однакової якості, однієї щільності, виробництва одного і того ж підприємства, з використанням чотирьох кольорів, одного номера і серії фарб, з гарантіями якості та унеможливлення виготовлення зайвої кількості понад кількість, визначену замовником. Усі посвідчення повинні мати захисний елемент – мікротекст, визначений замовником.

Розмір посвідчень – 100 х 70 мм.

Сам тендер з визначення переможця проведуть 21 січня.

Нагадаємо, Центральна виборча комісія 29 грудня оголосила тендер на виготовлення печаток для окружних і дільничних виборчих комісій з виборів президента України очікуваною вартістю 6,96 млн грн.

Раніше ЦВК замовила виготовлення та доставку інформаційних плакатів кандидатів на пост президента України очікуваною вартістю 5,72 млн грн. Орієнтовна загальна їх кількість становитиме 2 млн 996 тис. 100 штук.

Нагадаємо, що 31 грудня 2018 року, розпочалась передвиборча кампанія. За законом процес має стартувати за дев’яносто днів до дати голосування, яка припадає на 31 березня 2019 року. Кошторис на проведення виборів президента становить понад 2,35 мільярда гривень, на проведення парламентських виборів — майже 1,95 мільярда гривень.

Станом на 8 січня Центральна виборча комісія зареєструвала самовисуванця Ігоря Шевченка кандидатом на посаду президента.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: