Вибух біля посольства США: Нові подробиці

Вибух біля посольства США: Нові подробиці

Розслідувати вибух буде не поліція, а СБУ

Розслідуванням вибуху біля американського посольства у Києві займатиметьс Служба безпеки України. Про це у кулуарах Верховної Ради повідомив народний депутат, радник міністра внутрішніх справ Антон Геращенко.

«Півгодини тому на територію посольства були допущені наші спеціалісти. Вони візьмуть відеозаписи. Також буде здійснений збір відеозаписів з камер заклідів, що знаходяться поруч», - зазначив він.

Мотиви цієї провокації, на думку Геращенка, ті самі, що і випадки вандалізму на могилах поляків в Україні: «хороший привід для Росії збаламутити інформаційний простір, потрапити на стрічки новин із тим, як, мовляв, у Києві небезпечно».

Як повідомлялось, сьогодні о 00:05 до чергової частини столичної поліції надійшло повідомлення про вибух на території посольства США у Шевченківському районі Києва. На місце події негайно прибули слідчо-оперативні групи районного та головного управлінь поліції. При огляді з'ясувалося, що невідомий кинув на територію диппредставництва невстановлений вибуховий пристрій. Внаслідок вибуху ніхто не постраждав.

Вибух вже кваліфікували як теракт.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: